Shume efikase: Nuk ka mënyrë më natyraIe për ta kontroIIuar sheqerin në gjak: Nevojitet vetëm një vezë e zier dhe rezuItati do jetë i shkëIqyerNuk ka mënyrë më natyrale për ta kontrolluar sheqerin në gjak: Nevojitet vetëm një vezë e zier dhe rezultati do jetë i shkëlqyer.Shëndeti jonë i përgjithshëm ndikohet nga mënyra si ushqehemi dhe stili i jetesës që e bëjmë.Por, prapëseprapë, pasi që ne jetojmë në ambient të ndotur jemi vazhdimisht të rrethuar nga kimikale të ndryshme dhe toksina që e rrezikojnë shëndetin tonë – gjë e cila shpie në shumë sëmundje, transmeton Telegrafi.
LEXO ME SHUME:

Shpeshherë, kontrollat rutinore mund të tregojnë për mos balancime apo rritje të sheqerit në gj ak apo shtypjes së gj akut, e kjo pastaj ndikon në tërë trupin tonë.Çrregullimet e tilla faktikisht janë vrasës të heshtur që gradualisht shpijnë në ndryshime të pariparueshme.Por, fatmirësisht, kur bëhet fjalë për sheqerin e lartë në gj ak, ka një ilaç natyral dhe të shpejtë që mund t’ju ndihmojë shumë.LEXO ME SHUME:

Krejt çfarë ju duhet është një vezë dhe uthull.Fillimisht vlojeni vezën dhe pastaj qërojeni. Shpojeni me pirun disa herë, hidhni uthull mbi të dhe lëreni ashtu deri në mëngjesin e ditës së nesërme.Pastaj, ju duhet ta hani vezën bashkë me një gotë ujë të vaktë.Këtë tretman përsëriteni për disa ditë dhe sheqeri në gj ak do të zvogëlohet dukshëm.LEXO ME SHUME:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *