Si Ta Forconi Shikimin, Zemrën, Imunitetin, Kockat, Zorrët Vetem Duke Perdorur Kete Ilac..!? Receta E Thjehte..!?Si Ta Forconi Shikimin, Zemrën, Imunitetin, Kockat, Zorrët Vetem Duke Perdorur Kete Ilac..!? Receta E Thjehte.Një recetë e vjetër popullore që shkattërroon çdo sëmunddjee – e shkëlqyeshme për shikimin, zemrën, imunitetin, kockat, zorrët. Isshtë një lloj i veçantë i verës që bëhet nga boronicat dhe bredhat. Boronicat mund të zbukurojnë dhe zbutin lëkurën tuaj dhe madje parandalojnë kannceriin. Forconi imunitetin.
LEXO ME SHUME:

Përbërësit:500 g boronicë të freskët, 500 g dëllinjë blu, 1 litër ujë, 3 lugë mjaltë shtëpiak nga një bletar i testuar, 3 lugë sheqer.Dëllinjë;Procedura: Lani boronicat dhe dëllinjat dhe vendosini në një kavanoz të madh. Hidhni verë për të mbuluar manaferrat. Lëreni në frigorifer për 48 orë, mjaltë dhe sheqer në përzierje.LEXO ME SHUME:

Boronicat;Llokoçis mirë për të shkrirë mjaltin dhe sheqerin. Lëreni të gjithë përzierjen të qëndrojë për 7 ditë. Pas kësaj mund të përdoret.Përdorimi: 4 lugë gjelle verë në mëngjes dhe në mbrëmje. Në secilën dozë duhet të ketë disa boronicë që do t’i përtypni para se t’i gëlltisni. Vera përdoret për 3 ditë në mëngjes dhe në mbrëmje, pas së cilës ndërpritet për 2 ditë. Në këtë mënyrë përdoret derisa të konsumohet e gjithë doza e bërë sipas kësaj recete.LEXO ME SHUME:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *