Deri më sot e kemi perdorur dhe nuk e kemi ditur që ky caj largon yndyrën nga trupi dhe përmirson aktivitetin e insulinësDeri më sot e kemi perdorur dhe nuk e kemi ditur që ky caj largon yndyrën nga trupi dhe përmirson aktivitetin e insulinës.Një nga sfidat më të mëdha të njerëzve është si të bini nga pesha dhe si të mbani një peshë konstante.
LEXO ME SHUME:

Një nga çajrat më të shëndetshëm që ju jep përfitime të shumta shëndetësore dhe ju ndihmon të bini në peshë është çaji jeshil.Studimet kanë treguar se flovonoidet dhe kafeina në çajin jeshil mund të ndihmojnë në përshpejtimin e metabolizmit, shkrirjen e yndyrës në trup dhe përmirësimin e aktivitetit të insulinës.LEXO ME SHUME:

Sipas një studimi amerikan, personat që konsumuan çaj jeshil në mënyrë të rregullt humbën 3 kg në 1 muaj pa mabjtur dietë.Ju duhet të pini çaj jeshil në mëngjes dhe në darkë, pa sheqer, në mënyrë që të humbni kilogram.LEXO ME SHUME:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *