Lejeni nervin Shiatik dhe Reumen. Pergatisni kete caj diuretik dhe do ti jepni fundLejeni nervin Shiatik dhe Reumen. Pergatisni kete caj diuretik dhe do ti jepni fund.Mështekna është një ndër bimët me ndikim të fuqishëm. Çaji bëhet nga sythat dhe fletët e mështeknës dhe është një ndër diuretikët më të fuqishëm natyralë i cili ka arritur ti beje balle ketyre dy problemeve te cilat jane me te vertete problem i madhe per nje shoqeri te tere.
LEXO ME SHUME:

Ky çaj avancon tajitje të lëngjeve të tepërta nga trupi, ndihmon me rastin uljen e ënj.tjeve të cilat mund të shfaqen për shkak të problemeve me ze.mr.ën apo së.mu.rjen e veshkave,Meqenëse çaji nga mështekna nxit tajitje të lëngjeve të tepërta,LEXO ME SHUME:

ai gjithashtu nxit eliminim të toksinave nga trupi , te cilat shumicen e rasteve formojne fryrje barku.Prandaj, mështekna (Betulaalba) është “gjuetar” aktiv në trup. Aq më tepër, çaji nga mështekna dezinfekton edhe traktin urinar.LEXO ME SHUME:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *