Trajtimi me kripe te trashe: Perseriteni cdo dite nese vuani nga keto 4 probleme dhe me pasNjë zgjidhje e thjeshtë, ekonomike dhe e përballueshme për të gjithë: kripa e nxehtë mund të përdoret për të lehtësuar disa shenja shumë të zakonshme. Ajo mund të aplikohet tek të gjitha moshat, dhe përparësia kryesore është se ajo është një il’aç plotësisht natyral pa efekte anësore.
LEXO ME SHUME:

Për të marrë këtë il’aç të efektshëm, është e nevojshme që të përdoret kripë me cilësi të lartë, si kripë deti ose ajo e Himalajeve.Është e rëndësishme që kripa të jetë krejtësisht e natyrshme dhe e papërpunuar. Avantazhi i këtyre llojeve të kripës është pasuria e tyre e veçantë e mineraleve, të cilat absorbohen nga trupi së bashku me nxehtësinë dhe mund të thithin lagështinë e tepërt.LEXO ME SHUME:

Sipas revistës Psikologjia, për të përgatitur kripën e nxehtë hidhni kripë të trashë (në varësi të madhësisë së zonës që duhet trajtuar) në një tenxhere. Ngroheni derisa kripa të fillojë të lëshojë tym, pastaj fikni furrën dhe hidheni përmbajtjen në një copë rrobe ose një peshqir.LEXO ME SHUME:

Aplikoni kripën e nxehtë në zonën e prekur nga dhi mbja, duke u kujdesur që të mos di gjen (prisni disa minuta nëse kripa është shumë e nxehtë). Aplikojeni për rreth 15-20 minuta, ose derisa kripa të kthehet në temperaturën e dhomës.Ky trajtim mund të përsëritet çdo ditë, duke ripërdorur të njëjtën kripë. Është një il’aç efektiv kundër: bronkitit, sinusit, dhi mbjes së ftohjes, dhi mbjes së shpinës, dhëmbëve dhe dhi mbjes së veshëve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *