Nese keni femije apo te moshuar eshte mire qe te mos e mbani kete lule ne shtepine tuaj


Për lulet, dashuria që u japim atyre është shumë e rëndësishme. Në fakt, këto shpesh kthehen shumë më tepër: Ndër të tjera, bimët pastrojnë ajrin dhe largojnë energjinë neg. ative që grumbullohet në objekte gjatë ditës.Aroma e bimëve është shumë komplekse. Sa më shumë aromat përputhen me ju, aq më shumë simpati do të ndjeheni për ta. Bimët e zgjedhura do të përmirësojnë jo vetëm energjinë e shtëpisë, por edhe mirëqenien tuaj shpirtërore dhe fizike.
LEXO ME SHUME:

Sot, do t’ju prezantojmë lulet që ju duhet të shmangni me çdo mënyrë, për t’i patur në shtëpi.Kjo quhet Hiedra – Ashtu si bimë të tjera ngjitëse, ajo tërheq sëmundje të ndryshme në shtëpi, dhe gjeneron mosmarrëveshje. Nuk është e dëshirueshme ta mbash atë edhe në zyra.LEXO ME SHUME:

Lulja shqiponjë – Kini kujdes me këtë lule! Mos e vendosni në dhomat e gjumit dhe dhomat e fëmijëve. Nëse shtëpia ka fëmijë ose të moshuar, ky grabitqar do të fillojë të ushqejë në mënyrë aktive energjitë e tyre.Kjo lule nuk është e përshtatshme për dhoma të vogla. Duhet të lihet në dhoma të mëdha pasi vërtetë ka si efekte neg. ative, ashtu dhe pozitive.LEXO ME SHUME:

Me siguri ju pëlqen të keni shumë orkide, por ato mund të zhd. ukin të gjithë energjinë e anëtarëve të shtëpisë. Ato janë veçanërisht të rrez. ikshme për njerëzit që janë të pavendosur dhe të dobët. Efekti më i fortë i një orkide shihet natën dhe në orët e lindjes së diellit.Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *