Flini dhe kur zgjoheni shikoni se jeni berë qullë në djers? Kjo është shenjë e këtyre 4 problemeve që tregojnë


Nuk po flasim për rastet kur temperatura e dhomës është shumë e lartë, apo ju jeni mbuluar trashë, pasi është normale që ju të dje rsiteni , por kur ambienti i dhomës është mëse normal dhe ju zgjoheni qull në djersë.Sëm. undjet kardiova skulare.
LEXO ME SHUME:

Pas të 50-ave njerëzit janë më tepër të rrez. ikuar të preken nga sëm. undjet kardiova skulare. Edhe nëse nuk vuani apo nuk kuroheni për këtë sëm. undje nëse për shumë netë me rradhë jeni zgjuar të dje rsitur duhet të bëni një kontroll tek kardiologu. Djersitja natën është shenjë e sëm. undjeve të zemrës.LEXO ME SHUME:

Hipoglicemia.Nëse ju vuani nga niveli i ulët i sheqerit mund të ndodhë që të zgjoheni natën të dje rsitur.Trupi juaj është duke luftuar një inf. eksion.Në qoftë se trupi juaj është duke luftuar kundër një sëm. undjeje apo inf eksioni, kjo gjendje mund të shkaktojë djersitje natën. Kjo gjë mund të vazhdojë për ditë ose edhe javë dhe pse shenjat e tjera mund të jenë larguar.Vuani nga tiroidet.Djersitja natën është një shenjë e zakonshme për ata që vuajnë nga hiperaktiviteti i tiroideve.Disa med ikamente të caktuara mund të shkaktojnë dje rsitje.LEXO ME SHUME:

Djersitja natën mund të jetë një efekt anësor i shumë barnave. Il açet kundër depr esionit e ato të diabetit janë në krye të kësaj liste.Sistemi juaj imunitar është duke mos funksionuar.Çrregullimet autoimune janë gjendjet kur sistemi imunitar gabimisht identifikon diçka normale si një rrez ik për shëndetin. Këto sëm undje mund të shkaktojnë djersitje të tepërt natën,do t’iu jemi mirenjohes nese do te na ndihmonit që të mirmbajmë faqen vetëm duke shtypur(mbi foton) që ndodhet më poshtë.Faleminderit për mirkuptimin SHQIPE.Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *