Ky është një produkt i përdorur që nga lashtësia nga gratë pas të 40-ve për të lëhtësuar nga këto probleme


Pas të 40-ave, gratë përjetojnë ndryshime në disa aspekte, emocionale, fizike dhe psikologjike. Plakja zvogëlon kujtesën, rrit str esin dhe shkakton shumë pro bleme të tjera.Por a dini që pas kësaj moshe këshillohet që femrat të përdorin çdo ditë vajin esencial të sherebelës (e gjeni në dyqanet e ndryshme të produkteve bimore)? Ky është një produkt i përdorur që nga lashtësia nga gratë pas të 40-ve për të lëhtësuar shenjat e menop.auzës dhe për shumë përfitime të tjera.
LEXO ME SHUME:

Parandalon infe. ksionet: Mjafton të përdorni 5 pika vaj esencial sherebeli për të mjekuar plagët e ndryshme. Balancon hor. monet: Mund të konsumoni një lugë çaji me vaj sherebele çdo mëngjes.Përmirëson qarkullimin e gj.akut: Për këtë mund ta integroni vajin e sherebelës në produkte apo receta të ndryshme. Ndihmon me tretjen: Hidhni 5 pika vaji në një kompres të ngrohtë dhe mesazhoni zonën e barkut.LEXO ME SHUME:

Rregullon kolesterolin në gj. ak: Hidhni 5 pika vaji në një kompres të ngrohtë dhe mesazhoni zonën e barkut.Çliron str. esin: Miksoni 6 pika vaj sherebele me 2 pika lëng portokalli dhe pijini.Ju ndihmon me gjumin: Konsumoni 2 pika vaj sherebele përpara se të flini.Përmirëson lëkurën: Miksoni disa pika vaj sherebele me vajra të tjerë esencialë dhe përdorini për të masazhuar lëkurën probl. ematike.Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *