Konsumoni 75 gramë të limonit të ngrirë çdo ditë: Terapia qe do t’iu ndihmoj te trajtoni nje problem mjaft te perhapur


Ne të gjithë e dimë se limonat janë jashtëzakonisht të dobishëm për shëndetin e përgjithshëm. Megjithatë, a e dini se ju mund të ngrini limon dhe të shijoni përfitimet e tyre të mahnitshme?Limoni i ngrirë është një metodë popullore për maksimizimin e vetive medicinale të tyre, madje një mjek është befasuar nga rezultati tek pacienti i tij.
LEXO ME SHUME:

Pse terapia me limon të ngrirë është kaq e dobishme?Terapia me limon të ngrirë është një ilaç popullor për njerëzit që vuajnë nga kanceri. Prandaj, ata e përdorin këtë terapi si një plotësim të seancave të kimioterapisë. Për shkak të fuqisë antioksiduese, limoni mund të lu ftojë qelizat malinje dhe të mbrojë sistemin imunitar sepse kimioterapia e sulmon seriozisht atë.Për më tepër, kjo terapi ofron përfitime të tjera të shumta, si:LEXO ME SHUME:

-Ajo është e mbushur me vitamina sepse lëkura e limonit ka rreth 10 herë më shumë vitamina sesa lëngu i saj.-Mbron dhe forcon sistemin imunitar-Nxit procesin e humbjes së peshës pasi detoksifikon trupin dhe lu fton praninë e lipideve në gj ak.Si të përgatisni limon të ngrirë? Kjo është një metodë e cila mund të përgatitet lehtësisht:LEXO ME SHUME:

Përbërësit:2LIMONA,NJË RENDE.Udhëzime:Thjesht, vendosni 2 limona në frigorifer. Kur ata të ngrijnë, i prisni në dy pjesë dhe më pas i grini imët. Ju duhet të konsumoni 75 gramë të limonit të ngrirë çdo ditë. Mënyra më e mirë për ti konsumuar është tek sallatat me fruta.Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *