Nje produkt i lire sic eshte e verdha e vezes, bashkuar me dy luge caji kripe mund te trajtoj


Gjunjët janë nyejt më të rëndësishme në skeletin tonë. Falë tyre ne mund të performojmë lëvizje të ndryshme, si vrapimi, ecja, qëndrimi ulur, e shumë aktivitete tjera që i bëjmë gjatë përditshmërisë – transmeton Telegrafi.Dhimbja e gjunjëve është tejet e parehatshme sepse gjunjët janë prej pjesëve të trupit që e bartin thuajse tërë peshën e trupit.
LEXO ME SHUME:

Faktorët kryesorë që e shkaktojnë dhimbjen e gjunjëve janë lënd imet, zgjatjet, mbipesha, artriti, etj.Në raste të caktuara, infla ma cioni mund të shpie deri në humbje të mobilitetit të gjunjëve. Kjo është arsyeja se përse është e rëndësishme ta trajtoni dhimbjen e gjunjëve aq më shpejt që është e mundur.Për ta trajtuar atë, ekspertët kanë prezantuar një ilaç natyral.LEXO ME SHUME:

Përbërësit: – Të verdhë të vezës – Dy lugë çaji kripë – Një fashë elastike;Përgatitja: Rri heni të verdhët e vezës, shtojeni kripën dhe përziejeni. Përbërjen vendoseni në gju dhe pastaj lidheni me fashë elastike.Këtë rekomandohet ta përsëritni katër herë në ditë.Pse funksionon ky ilaç natyral? Kripa ka përbërje të lartë të magnezit. Absorbimi i saj përmes lëkurës ndihmon në zvogëlimin e infla ma cionit, e kjo pastaj e lehtëson dhimbjen.LEXO ME SHUME:

Në anën tjetër, të verdhët e vezës kanë përmbajtje të lartë të proteinave dhe mineraleve, të cilat i forcojnë indet, venat dhe esh trat në pjesën e trupit ku e aplikoni. /Telegrafi/Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *