Kurseni kohe dhe mos hekurosni me ore te tera: Kjo menyre e lehte dhe pa kosto do te ndihmoj zonjat e shtepise


Hekurosja e rrobave është një nga punët e shtëpisë që veç faktit që të merr shumë kohë, është edhe e bezdisshme si per meshkujt ashtu edhe per femrat.Por tashme duket se gjerat do te lehtesohen per ju, pasi secili nga ne praktikon gjithmone teknika dhe praktika per te lehtesuar sado pak punet qe ne hasim gjate jetes se perditshme ku njera nga keto eshte
LEXO ME SHUME:

hekurosja dhe nje nga personat qe ka provuar kete teknike i ka funskionuar dhe ka vendosur ta ndaje me te tjeret.Për të evituar humbjen e kohës në procesin e hekurosjes, ja cilën metodë duhet përdorni.Letra e aluminit jep një zgjidhje. Shtrojeni tavolinën e hekurit me letër alumin.LEXO ME SHUME:

Nga 15 minuta për hekurosjen e një këmishe do t’ju duhen vetëm 3 minuta, pasi kjo metode apo truk, do t’iu lehtesoj punen.Gjithashtu letra e aluminit ndihmon në mprehjen e gërshërës.Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *