Me ane te nje gjysem limoni mund te trajtoni problemet me thembrat, ja sa minuta duhet qe ta mbani


Thembrat e pla saritura apo të ça ra paraqesin një problem dhe bezdi për shumë njerëz që vështirë e përballojnë. Ekzistojnë shumë mënyra që e shkaktojnë atë, dhe gjithkush mund të preket nga ky problem. Mungesa e vitaminave si dhe mineraleve, janë vetëm disa nga mënyrat që mund të sjellin deri tek pla saritja e thembrave.
LEXO ME SHUME:

Unik Portal ju prezanton një recetë tepër të thjeshtë për zgjidhjën e këtij problem, që ndoshta skeni arritur ta zgjidhni as duke përdorur krema e vajra të shtrenjtë.E tëra çka ju duhet është: Limon, Çorapë, Krem hidratues ose vaj për lëkurë.Së pari ju duhet të preni limonin në gjysmë dhe shtrydhni lëngun e tij dhe me këtë lëng të masazhoni pak këmbet tuaja. Pastaj merrni gjysmen e limonit dhe vendoseni direkt në thembër. Veproni kështu edhe me këmben tjetër.LEXO ME SHUME:

Pasi ta keni bërë këtë, ju duhet të vishni një palë çorape dhe ta mbani këtë në këmbët tuaja për rreth 30 minuta. Pas 30 minutash hiqni çorapët.Lëvozhgat e limonit përmbajnë shumë vajra esenciale që mund të zbutin dhe rigjenerojnë lëkurën. Kjo është arsyeja pse kjo metodë është aq efektive. Gjegjësisht të gjitha qelizat e vjetra të lëkurës tani mund të hiqen me lehtësi.!LEXO ME SHUME:

Megjithatë ju duhet të mbani mend se në mënyrë që trajtimi të jetë i suksesshëm duhet të përsërisni këtë procedurë 2-3 herë në javë. Nëse e bëni këtë, atëherë lëkura në këmbë do të jetë e përsosur!Tani ju duhet të aplikoni një krem hidratues ose vaj në këmbët tuaja dhe të vishni përsëri çorape.Provoni këtë trajtim, sepse me të vërtetë ka efekt./unikportalComments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *