Provojeni dhe me pas do te vini re rezultatet: Dieta me veze qe largon 10kg ne 14 dite


Nëse dëshironi të humbni peshë shpejt, një dietë e orientuar tek vezët e ziera mund të jetë efektive. Edhe pse përbëhet nga vetëm një numër i vogël produktesh, ka rezultuar të jetë më se e mjaftueshme për t’ju ndihmuar të përshpejtojë metabolizmin dhe djegur dhjamin.
LEXO ME SHUME:

Ka disa rregulla të tjera që ju duhet t’i dini:Nuk ka ushqime të konservuara.Asnjë pije me sheqer apo alkool.Kripë dhe sheqe në ushqime me limit.Ja menuja për dietën dy-javore:Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 agrume sipas deshires.Dreka: 2 patate te ëmbla dhe 2 mollë.Darka: 1 pjatë e madhe me sallatë dhe mish pule.Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 agrume.Dreka: Perime jeshile dhe sallatë pule.Darka: Një sallatë perimesh, 1 portokall dhe 2 vezë të ziera.LEXO ME SHUME:

Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 agrume.Dreka: Djathë me pak yndyrë, 1 domate dhe 1 patate te ëmbël.Darka: Sallatë dhe pule.Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 agrume.Dreka: Fruta.Darka: Sallatë pule dhe pak perime ne avull.Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 agrume.Dreka: perime të ziera dhe 2 vezë.Darka: sallatë dhe peshk i pjekur në skarë.Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 agrume.Dreka: Fruta.Darka: Pule dhe perime ne avull.LEXO ME SHUME:

Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 agrume.Dreka: Sallatë domate, perime ne avull dhe pule.E hënë;Mëngjesi: 2 vezë dhe 1 agrume.Dreka: sallatë dhe pule.Darka: 1 portokall, sallatë dhe 2 vezë.Mëngjesi: 2 vezë dhe 1 agrume.Dreka: 2 vezë dhe perime ne avull.Darka: sallatë dhe peshk i pjekur në skarë.Mëngjesi: 2 vezë dhe 1 agrume.Dreka: sallatë dhe pule.Darka: 1 portokall, sallatë perimesh dhe 2 vezë.Mëngjesi: 2 vezë dhe 1 agrume.Dreka: perime ne avull, djathë me pak yndyre dhe 2 vezë.Darka: sallatë dhe pule.LEXO ME SHUME:

Mëngjesi: 2 vezë dhe 1 agrume.Dreka: Një sallatë me sardele.Darka: sallatë dhe 2 vezë.Mëngjesi: 2 vezë dhe 1 agrume.Dreka: sallatë dhe pule.Darka: Fruta.Mëngjesi: 2 vezë dhe 1 agrume.Dreka: perime ne avull dhe pule.Darka: E njëjta gjë si për drekë.A e vëreni se sa e thjeshtë është? Kjo dietë nuk ka pothuajse asnjë karbohidrat, dhe kjo është një nga arsyet pse funksionon.Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *