Receta e vjeter gjermane ku me te cilen mund te trajtoni presionin e larte dhe lirimin e arterieve


Me këtë recetë të vjetër gjermane ju do të arrini të lu ftoni presionin e lartë të gja kut, ti thoni lamtumirë arterieve të bll okuara dhe shumë më tepër. Ju do t?ju duhen vetëm xhenxhefil, hudhër, limon dhe ujë! Kur bëhen bashkë këto tre përbërës, veprimi i tyre shumëfishohet.Përbërësit: 4 thelpi hurdhra, Pak xhenxhefil, 4 limona (bashkë me lëkurën), 1 litër ujë.
LEXO ME SHUME:

Përgatitja dhe përdorimi: Së pari ju duhet të lani mirë limonët dhe ti prini ato në copa të vogla. Pas kësaj shtojini në një blender bashkë me hurdhrat, xhenxhefilin dhe limonin. Masën e krijuar hidheni në një tenxhere me ujë të valuar.Para se të marrë valën, hiqeni nga zja rri dhe lëreni të qetësohet. Ruajeni në shishe qelqi. Prania e limonit do të neutralizojë erën e pakëndshme të hurdhrave prandaj mos u shqetësoni për këtë!LEXO ME SHUME:

Konsumojeni këtë pije, çdo ditë me stomak bosh, të paktën dy orë përpara çdo vakti. Gjithmonë tundeni shishen përpara përdorimit.Përmirësoni shëndetin tuaj dhe i thoni lamtumirë arterieve të bll okuara me këtë përzierje të shëndetshme dhe të mahnitshme.Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *