Nje perberes kaq i lire sic eshte lakra mund te trajtoj keto 5 probleme duke filluar nga nervi shiatik


Janë pesë sëm undje dhe telashe me shëndetin që prekin shpesh njerëzit. Një prej tyre është djegia, kurse të tjerat, janë sëm undje sensitive si reumatizma, zgjerimi i venave, dhimbja e fortë e kokës, bronkiti dhe nervi shiatik.
LEXO ME SHUME:

Mjekimi me dhuratat e natyrës është gjëja më e mirë për të pasur efekt dhe në këto raste na vjen më së miri në ndihmë lakra.Kështu, për dhembjet reumatike: lahet fleta e lakrës së bardhë, i hiqen damarët, hekuroset me cilindër ose me një shishe që të rrafshohet. Kjo fletë vihet në vendin me dhembje dhe mbulohet me leckë liri, duke e përforcuar me fashë. Kjo përsëritet tri herë në ditë.LEXO ME SHUME:

Për nervin shiatik: Fleta e lakrës zihet dhe kur është ende e nxehtë, vihet në vend in ku ndjeni dhimbje.Për vena të zgjeruara: Dy herë në ditë vihen fletët e lakrave në pl agë të shkaktuara nga venat e zgjeruara, që nga shputat e këmbëve e deri lart.Për djegie: Fletët e lakrës së freskët vihen mbi vend të dj egur.LEXO ME SHUME:

Njësoj veprohet edhe kur pl aga përgja ket, por edhe kur keni dhimbje të forta koke.Për bronkit: Vihen 3-4 fletë lakre në gjoks dhe në shpinë, aty ku dhimbjet janë më të mëdha, përforcohen me fashë dhe mbahen tërë natën.Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *