Gezim per Mesfushorin e Real Madrid , i ofrohet një marrëveshje të re trevjeçare me vlerë 5 milionë euro në sezon


Dani Ceballos e gjen veten në një udhëkryq. Kontrata e spanjollit skadon në verë dhe vendimi mes largimit si agjent i lirë apo qëndrimit te Real Madrid varet tërësisht mbi supet e tij.
LEXO ME SHUME:

Sipas raportimeve nga Tomas Gonzales-Martin, Ceballos do të kishte një ofertë rinovimi me një pagë prej 5 milionë euro në sezon. Kohëzgjatja e zgjatjes së propozuar do të jetë tre vjet me një opsion të zgjatjes për një sezon të mëtejshëm.LEXO ME SHUME:

Normalisht, një zgjatje e tillë do të ishte aspak e keqe për çdo lojtar te Real Madrid. Megjithatë, kapja është se Ceballos do të ishte një lojtar i skuadrës pas rinovimit.Ceballos ka bërë 17 paraqitje në ligë për Real Madridin këtë sezon, duke dhënë një asistim në këtë proces. Ai mesatarisht shënon një pasim kyç në çdo ndeshje dhe mesatarisht gjashtë veprime mbrojtëse për lojë.Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *