Befason Perez dhe Real Madrid , dalin me njoftim zyrtar per ceshtjen Barcelona


Real Madridi ka konfirmuar se do të paraqitet në çështjen Negreira-Barcelona sapo gjyqtari të vendosë ta çojë çështjen përpara.LEXO ME SHUME:

“Real Madrid shpreh shqetësimin e tij të thellë për seriozitetin e ngjarjeve dhe rithekson besimin e tij të plotë në veprimin e drejtësisë dhe ka rënë dakord që, në mbrojtje të interesave të tij legjitime, do të paraqitet në procedurat gjyqësore”.Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *