E FUNDIT : ‘ESPN’ siguron se Vinicius ka refuzuar ofertën e parë të Real Madridit

Rinovimi i brazilianit është një nga temat më të nxehta në zyrat e Bernabeu.Vinicius është bërë një yll botëror. Pavarësisht kritikave, paraqitjet dhe shifrat e tij e dëshmojnë këtë, dhe në Real Madrid ata e dinë këtë.

Rinovimi i kontratës së tij është kthyer në një nga prioritetet për klubin. Ata e konsiderojnë atë yllin, jo vetëm të së ardhmes, por të së tashmes.Klubi Madrilen e konsideron atë të patransferueshëm dhe tashmë i kanë paraqitur një ofertë të parë , të cilën sipas ESPN Brazil, sulmuesi nuk ka dashur ta pranojë dhe e ka refuzuar.

Megjithatë, nuk është për t’u shqetësuar, pasi arsyeja e këtij refuzimi nuk ka të bëjë me mungesën e marrëveshjes apo me faktin se lojtari nuk dëshiron të vazhdojë te bardhët.Me sa duket, ajo që Vinicius ka refuzuar ka qenë të veshë numrin ‘7’ sezonin e ardhshëm , një numër legjendar i veshur nga legjenda si Cristiano Ronaldo apo Raúl vitet e fundit.Me sa duket, ajo që Vinicius ka refuzuar ka qenë të veshë numrin ‘7’ sezonin e ardhshëm , një numër mitik i veshur nga legjenda si Cristiano Ronaldo apo Raúl vitet e fundit.Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *