Modric ka një mesazh të qartë për të ardhmen e tij në Real Madrid

Jo shumë kohë më parë, zgjatja kontratës së Modric u pa nga shumica si një formalitet. Por forma e tij ka qenë në një trajektore në rënie që nga Kupa e Botës dhe kjo ka ngritur pikëpyetje për të ardhmen e tij afatgjatë në klub.

Mbetet për t’u parë nëse Modric do të qëndrojë në Real Madrid apo jo. Shumica e tifozëve me siguri do të shpresojnë që ai ta bëjë këtë dhe duket se edhe kroati dëshiron të njëjtën gjë.Siç shkroi në Twitter nga Fabrizio Romano , Modric tha:

“Dua të qëndroj në Real Madrid, shpresoj se do të ndodhë”.Modric nuk ka qenë titullar për këtë ekip të Real Madridit pas Kupës së Botës. Por është e qartë se Carlo Ancelotti ende i beson kroatit në raste të mëdha.Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *