Rrahmani në qiellin e shtatë , siguron kontratë multi milionshe !!


Napoli dhe Amir Rrahmani do të vazhdojnë bashkëpunimin për një kohë të gjatë.Sipas raportimeve të medieve italiane mes palëve është arritur marrëveshja deri në vitin 2027 me opsion për një vit shtesë, pra deri në 2028-ën.

Mbrojtësi dardan do të ketë një rritje të ndjeshme rroge, nga 1.2 milionë euro që merr aktualisht në sezon, me kontratën e re Rrahmani do të fitojë deri në 2 milionë euro neto në sezon.Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *