Kjo eshte nje nga menyrat per te larguar yndyren e flokeve vetem duke perdorur 1 luge kripe

0
7


Nëse keni flokë të yndyrshëm, që bëhen për t’u larë brenda ditës, provojeni këtë metode! Shtoni pak kripë të trashë (1 luge çaji) në shampon e zakonshme të flokëve (nuk është e nevojshme të blini një enkas për yndyrën) dhe lajini flokët njësoj siç bëni gjithmonë.Kaloni më pas balsamin dhe shpëlajini. Do ta shihni menjëherë ndryshimin! Ç’është më e rëndësishmja, do të shihni që yndyra nuk do të shfaqet aq shpejtë.

Për veprim edhe më të efikas, shtoni kripë edhe në balsam. Kalojeni masën në flokë dhe lëreni të veprojë për 20 minuta. Do të shihni që flokët do të duken me më shumë volum dhe pa funde të dj egura.Për lëkurën e fytyrës;Në këtë rast, nuk është e nevojshme të shtoni kripë në të gjithë sapunin e lëngshëm me të cilin lani fytyrën! Mjafton të hidhni fare pak në dorë, të krijoni shkumë bashkë me kripën dhe të lani fytyrën. Pas shpëlarjes do të elem inohen të gjitha qelizat e vde kura!


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here