Per 5-10 minuta mund te normalizoni tensionin me kete metode te lire dhe pa kosto

0
7


Nëse keni shtypje të lartë të gja kut, mjafton t’i fusni këmbët në ujë të nxehtë për 5 deri në 10 minuta. Kjo do t’jua relaksojë trupin dhe do të jeni gati për hapin e radhës.Sidoqoftë, për ta ulur shtypjen e lartë të gja kut brenda një kohe shumë të shkurtër, iu duhen limonë dhe ujë miineral.

Përgatitja: – Prejeni limonin– Vendoseni ujin miineraal brenda një gote– Shtrydheni limonin në gotë (përdorni një limon për një gotë me ujë)– Përziejeni produktin.Limoni dhe uji miineraal, bashkë me ujin e nxeehtë, do të ndihmojnë në uljen e shtypjees së gja kut dhe këtë do ta bëjnë brenda pak minutave.Keni parasysh se kripa dhe sheqeri e rritin shty pjen e gja kut, prandaj përpiquni t’i shmangni këto produkte.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here