Duhet të pini rreth 200 ml nga kjo perberje per te trajtuar nervin shiatik


Dhimbja e nervit shiatik vjen si rezultat i hernies diskale, pra i zhvendosjes ose dëmtimit të vertebrave pikërisht aty ku kalon dhe nervi shiatik.Gjatë së cilës bëhet edhe shty pja e fijes nervore dhe rrjedhimisht duke çuar në perceptimin e dhi mbjes.

Shkaktarë të tjerë mund të jenë inf eksione të ndryshme (infla ma cione) të ko ckave që janë afër me këtë zonë, he mo rra gji të ndryshme në atë zonë, pl ago sjet, aks ide ntet, tra um at, etj.Kjo situatë mund të krijohet edhe gjatë shtat za nisë si rezultat i shty pjes së nervit shiatik nga ute ru si i zmadhuar gjatë kësaj periudhe.

Për të lehtësuar dhi mbjet nga nervi shiatik ju rekomandojmë këtë kurë natyrale që mund të përgatitet në kushte shtëpie:Përbërësit: qumësht, hudhra.Fillimisht qëroni hudhrat dhe i grini, pastaj shtoni qumështin dhe i përzieni mirë.Për të arritur rezultatin e duhur, duhet të pini rreth 200 ml qumësht hudhre çdo ditë. Lëngu funksionon edhe kur ju janë ënj tur këmbët.Burimi: My iLifeStyleComments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *