Mjekja Amerikane pretendon se duke bere bashke 1 lugë çaji shafran Indie, 2 lugë gjelle vaj ulliri, 1 majë luge piper i zi


Carylon Anderson është emri i mjekes amerikane që pretendon se ka gjetur kurën natyrale që parandalon ka nce rin.Ilaçi natyral është i përbërë nga 2 përbërës të thjeshtë që kanë qënë përdorur në kulturën e Indisë Lindore për vite me rradhë.

Dr Anderson pretendon se kjo kurë natyrale është shumë efektive në parandalimin e kan ce rit.Përbërësit: 1 lugë çaji shafran Indie, 2 lugë gjelle vaj ulliri, 1 majë luge piper i zi.Përziejni të gjithë përbërësit sëbashku dhe përdorini si salcë nëpër sallatra apo gjellë të ndryshme.

Dr Anderson shtoi në blogun e saj se “ të gjitha të mirat shëndetësore vijnë nga shafrani i Indisë.Ai është një përbërës i shëndetshëm dhe një nga komponentët e saj kryesor është kurkumi”.Kurkumi është mjaft efektiv kundër llojeve të ndryshme të ka nce rit duke përfshirë këtu kan ce rin e zo rrës së trashë, pro sta tës, gjirit dhe ka nce rin e trurit.

Dr Anderson këshillon se nëse doni të mbroni veten nga kan ce ri ju duhet ta përdorni këtë recetë çdo ditë sepse nuk ka asnje ef ekt anë sor, por do të mbrojë shëndetin tuaj të përgjithshëm./shendeti.com.alBurimi: Healthy Food TeamComments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *