Mbajini këmbët për 20 minuta ne kete perberje nese doni te largoni mykun e kembeve


Inf eks ionet fungale të këmbëve janë një problem shumë i përhapur dhe mund të prekin njerëzit e të gjitha moshave.Megjithëse ato mund të trajtohen me ant ibio tikë të ndryshëm që merren përmes gojës, siç dihet ant ibio ti kët mund të shkaktojnë shumë pro bleme anë sore.Ekziston një metodë natyrale që mundëson heqjen e inf ek sioneve fungale dhe kallove nga këmbët, pa asnjë efekt anësor.

Gjithçka që ju duhet janë sodë buke, uthull molle dhe ujë i ngrohtë.Në një legen me ujë të ngrohtë, shtoni 1 gotë me uthull molle dhe mbajini këmbët për 20 minuta. Thajini më pas ato me një peshqir.Në një legen tjetër me ujë të ngrohtë hidhni 3 lugë gjelle sodë buke dhe mbajini këmbët përsëri për 20 minuta.Me anë të një prefse thonjsh dhe dhe lime, pastroni lëkurën e vdekur të këmbëve. Lyejni këmbët më pas me një krem të butë hidratues dhe rigjenerues.Përsëriteni këtë metodë 2 herë në javë.Burimi: Step to HealthComments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *