Provoni te beni çaj me levozhget e qepes pasi trajton keto 4 probleme qe kane te bejne zakonisht

0
5


Nëse lëvozhgët e qepës i keni hedhur pasi keni gatuar, keni bërë gabim!Shtresa e jashtme e tyre është e pasur me një pigment të njohur si kuercetinë.Ky pigment mban rrugët e gja kut të pastra, ul tensionin e lartë dhe trajton pagjumësinë.Gjithashtu Kuercetin që gjendet tek lëvozhgët e qepëve shkat ërr on radikalet e lira.

Lëvozhgët e qepëve janë gjithashtu të pasura me antioksidantë, me fibra që lu ftojnë kan ce rin, mykun dhe pastron zorrën e trashë.Çaji i përgatitur nga lëvozhget e qepës ( hedhim ujë të nxehtë dhe e lëmë 15 minuta, më pas e kullojmë dhe e pijmë para darkës)

Lu fton edhe këto sëm undje: Sëm undjet kardiova skulare, Sëm undjet e sistemit tretës, Diabeti i tipit 2, Mbipesha.Çaji i qepës nuk është i rekomandueshëm për gratë shtatz ënë dhe ato le honë.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here