Uji me kastravec nuk eshte vetem per largimin e kileve, trajton dhe keto 5 probleme qe lidhen


Uji me kastravec ka marrë kryesisht vëmendjen e publikut të gjerë, pas pretendimeve të modeleve se është jashtëzakonisht i dobishëm për humbje peshe, por kjo pije e mrekullueshme mund të japë përfitime të tjera të shumta shëndetësore.

Përgatitja e kësaj pije është shumë e lehtë, pasi ju duhet vetëm një kanë me ujë të pastër dhe kastraveca.Kjo pije ofron përfitime të rëndësishme shëndetësore, duke përfshirë:Detoksifikimin;Sëm undjet kro ni ke.Kastravecët janë të pasur me antioksidues, kështu mund të përmirësojnë funksionin e trurit, parandalimin e sëm undjeve të lidhura me moshën, reduktojnë str esin dhe parandalojnë sëm undjet e syrit, alcajmerit dhe diabetin.

Shoqata Amerikane për Shëndetin e Zemrës ka raportuar se sëm undjet e zemrës janë shkaku kryesor i vd ekjeve në SHBA.Megjithatë, kjo pije do të reduktojë presionin e lartë të gja kut dhe do të ulë rrez ikun e sëm undjeve të zemrës.Burimi: easylifeplans / shëndeti.com.alComments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *