Duan edhe pak kohe qe te dalin: Merrni 10 gjethe te ketij fruti te njohur dhe i fusni


Të gjithë kemi dëgjuar për vetitë e mrekullueshme të qershive, por pak janë të vetëdijshëm për të mirat shëndetësore që vijnë nga gjethet e qershive.Ato mund të konsumohen në formë çaji dhe janë të pakrahasueshme kundër dëmtimit të mëlçisë.

Një tjetër mënyrë është të imtësoni dhjetë gjethe të thara qershi dhe i lini në enë, duke shtuar edhe 300 mililitra ujë.Vloni çajin për 30 minuta. Pini një të katërtën e gotës me çaj tre herë në ditë.Sic dihet gjethet e qershive akoma nuk kane dalur, eshte pikerisht fundi i Majit dhe muaji Qershor kur keto gjethe dhe vete bima e qershise eshte ne lulezim te plote.Burimi: healthyfood/shëndeti.com.alComments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *