Ndiheni të fryrë, sikur keni shtuar 5 kg për dy ditë? Konsumoni këtë pije çdo mëngjes


Ndiheni të fryrë? Sikur keni shtuar 5 kg për dy ditë? Me shumë mundësia mund ta keni nga fryrja e barkutFatmirësisht, ju mund ta shmangni atë duke marrë disa masa paraprake, te cilat jane ne te miren e shendetit tuaj.Më po shtë do të gjeni lëngun e duhur për të elim inuar fryrjen e barkut, problem i cili prek thuajse te gjitha moshat.

Përbërësit: 1 dardhë, 2 kivi, Pak pluhur xhenxhefili.Shtr ydh ini të gjithë përbërësit në një shtrydhëse. Nëse doni ta ëmbëlsoni pak, hidhni mjaltë.Për të elim inuar fryrjen e barkut, duhet ta konsumoni këtë pije çdo mëngjes, te sapo përgatitur dhe te fresket.Burimi: Step to Health /shendeti.com.al/Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *