Per stomakun mund te provoni dhe kete perberje dhe pijeni gjysmë ore para se të konsumoni mëngjesin


Shafrani i Indisë është një nga erëzat më të shëndetshme. Përbërësi më aktiv në këtë erëz është kurkumi, i cili ka veti anti-infla ma tore që parandalojn sëm undjet e stomakut, zorrës së trashë madje edhe kan ce rin.Trupi mund ta absorbojë kurkumin shumë lehtë, prandaj është e rëndësishme që ta bëni pjesë të dietës së përditshme.

Në këtë postim do t’ju paraqesim një pije natyrale që ndihmon në tretje, lehtëson dhimbjet e stomakut dhe ul infla ma cionin.Përbërësit: 1 filxhan shafran Indie (rrënjë), 6 gota ujë, 1 filxhan mjaltë, lëngu i 2 kokrrave limoni.Valoni shafranin e Indisë derisa uji të marrë ngjyrë të verdhë. Hiqeni lënguni nga zja rri dhë lëreni derisa të ftohet në temperaturën e ambientit.

Hidheni lëngun në një shishe qelqi dhe shtoni mjaltin, lëngun e limonit. Konsumoni një gotë të lëngut të krijuar esëll në mëngjes, gjysmë ore para se të konsumoni mëngjesin.Tundeni shishen përpara se të konsumoni lëngun./Burimi: Choose Healthy LifeComments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *