Uje dhe majdanoz: Pini vetem 4 gota ne jave te kesaj perberje per te larguar toksinat dhe jo vetem

0
8


Inf eksionet e traktit uri nar janë shumë të përhapura tek njerëzit. Ato përgjithësisht trajtohen me antibio ti kë, por antibi oti kët shkaktojnë ef ekte anë sore në trup.Një nga alternativat më të mira për trajtimin e inf eksioneve ur in are është uji i majdanozit.

Majdanozi largon mbetur inat dhe toksinat nga trupi, qetëson dhimbjet/dje giet gjatë uri ni mit. Ai mban nën kontrolli nivelet e natriumit dhe kaliumit.Kjo do të thotë se uji i majdanozit rrit prodhimin e uri nës dhe bën të mundur largimin e inf eksi onit.Valoni për disa minuta në 4 gota ujë me 4 lugë gjelle majdanoz të freskët të gr irë. Lëreni të ftohet në temperaturën e ambientit dhe konsumoni 4 gota të këtij uji në ditë për 1 javë.Burimi: Choose Healthy Life


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here