I fusni kembet ne kete uje me kripe per te larguar toksinat nga trupi, duke lene hapsire


Kultura të shumta kanë përdorur kripërat Epsom për mijëvjet, për shkak të vetive të ndryshme të dobishme, për detoksifikimin e trupit detox, në kopshtari dhe pastrimin e shtëpisë.Emri i tyre vjen nga burimi i kripur në Epsom në Surrey, Angli.

Kjo kripë është e ndryshme nga të tjerat pasi është një kompleks i mineraleve të pastra, magnezit dhe sulfateve, të cilat ofrojnë përfitime shëndetësore të fuqishmë dhe detoksifikojnë të gjithë organizmin.Ato zhyten lehtësisht nëpërmjet lëkurës dhe hyjnë në gj ak. Lëkura i thith ato dhe largon toksinat plotësisht.

Kur shtohen në ujin me të cilin bëni banjë, këto kripëra stimulojnë një proces të njohur si osmozë, i cili elim inon kripën dhe toksina e rrez ikshme për trupin, duke lënë hapësirë për magnezin dhe sulfatet të hyjnë në sistem./Burimi: healthyfoodhousePosted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *