Lemza nuk ndodh rastesisht: Keto jane 3 problemet te cilat fshihen pas në disa raste

0
6


Të gjithë njerëzit kohë pas kohe u ndodhin lemza dhe kur zgjasin për një kohë të gjatë janë veçanërisht të bezdisshëm. Përveç kësaj, megjithatë, në disa raste, lemza tregon një problem shëndetësor.Nëse lemza është shumë e shpeshtë dhe zgjat shumë, atëherë mund të ndodhë një nga sa vijon.

Stresi i tepruar;Trupi reagon në mënyra të ndryshme ndaj stresit dhe lemza është një prej tyre. Lemza e shpeshtë mund të jetë një shenjë se keni shumë an kth dhe stres.Refluksi gastroezofageal;Shenjat tipike të GERD janë urthi, shija e hidhur në gojë dhe vjellja. Në kombinim me këto, refluksi gastroezofageal manifestohet edhe me lemzë të shpeshtë dhe të vazhdueshme.

Pneumonia;Lemza e vazhdueshme mund të jetë shenjë e pneumonisë kur shoqërohet me shenja të tilla si dhi mbje gjoksi, të dridhura, ethe dhe gulçim.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here