Studime të shumta kanë treguar se konsumi i hudhrës esëll, me stomak bosh e transformon atë

0
30


Studime të shumta kanë treguar se konsumi i hudhrës esëll, me stomak bosh e transformon atë në një anibi ot ik të fuqishëm dhe është më efektive nëse e konsumoni para mëngjesit pasi bak teret janë të ekspozuara dhe të pambrojtura.

Tek personat me hipertension, hudhra lehtëson shenjat e kësaj sëm undjeje.Përveçse ndihmon me qarkullimin e gja kut, parandalon probleme të zemrës dhe përmirëson funksioniin e fshikëzës së tëmthit dhe mëlçisë.Hudhra është gjithashtu e dobishme kur është fjala për trajtimin e sëm undjeve të stomakut dhe diarresë. Ka shumë persona që pretendojnë se ngrënia e hudhrës esëll lehtëson problemet nervore.

Në mjekësinë alternative përdorimi i hudhrës është shumë i njohur për efektet detoksifikuese, Ekspertët në këtë fushë thonë se hudhra ka veti të vr asë krimbat dhe paraz itët si dhe të parandalojë probleme si diabeti, tifoja, disa lloje kan ce ri dhe depr esioni.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here